12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

L’EXASSESSOR DE CIRO PALMER DIU QUE EL REGIDOR CONEIXIA LES IRREGULARITATS EN L’ADJUDICIÓ DEL CENTRE ESPORTIU ROÍS DE CORELLA

La tasca de comunicació del Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Gandia s’està tornat en  un maldecap per al propi grup des del cessament fa tres setmanes dels seus dos assessors, i també per als responsables institucionals de la comunicació amb convocatòries selectives de les rodes de premsa del regidor de Ciutadans, Ciro Palmer. 

Palmer ha justificat en una roda de premsa este dijous la destitució dels seus dos assessors per pèrdua de confiança, en haver convocat una roda de premsa el 31 de març per denunciar irregularitats en l’adjudicació del centre esportiu Roís de Corella sense el seu consentiment. Palmer matisa que la destitució és per haver convocat aquella roda de premsa sense el seu consentiment, i no pel contingut de la roda de premsa.

 

És més, el regidor es mostra partidari de que s’investigue qualsevol presumpta irregularitat en l’adjudicació del centre esportiu a un empresari militant de Ciutadans. Palmer diu que desconeixia les presumptes irregularitats i que no hi ha intervingut, mentre que el seu exassessor, Maximiliano Doncel, en una nota de premsa emesa este divendres l’ha acusat de “mentider compulsiu”. En eixa nota Doncel comunica a més la desestimació del recurs que va presentar a l’ajuntament contra la seua destitució. “Era d’esperar aquesta resolució desestimatòria, aquest Ajuntament té per màxima la fugida cap a davant, encara que açò li implicarà greus conseqüències” . 

Doncel aporta la transcripció d’una suposada conversa telefònica entre Palmer i l’altre assessor destituit, Daniel Martí, segons la qual el regidor es mostrava conforme en donar una roda de premsa a l’Ajuntament l’endemà de la frustrada compareixença dels dos assessors a Foment per denuniar les presumptes irregularitats en l’adjudicació del centre esportiu. 

Doncel afirma que tot l’exposat en la roda de premsa del 31 de març ha sigut demostrat amb proves sòlides que obren a poder del Govern Municipal, de la fiscalia, dels mitjans de comunicació i de Ciro Palmer. “De tot açò es desprèn que Palmer menteix i que els funcionaris municipals donen per bones les seues mentides”. L’exassessor es manté en què “Palmer no volia que isquera a la llum els delictes perpetrats per qui va finançar la campanya electoral de Ciutadans a Gandia”, en referència a l’empresari beneficiat amb l’adjudicació del centre esportiu.

 

Articles relacionats