19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

L’Estiu Festiu ja roda pels barris de Gandia

Des del Departament d’Escena Urbana i Política Festiva s’ha programat una sèrie d’activitats corresponent a la iniciativa “Estiu Festiu” per a la setmana del 16 al 19 de Juliol. El protagonisme recaurà en la música itinerant i la màgia. L’art i la il·lusió no poden faltar a la programació estiuenca als barris de Gandia. La programació és la següent:

-Dijous 16 de juliol. 20 h. Itinerant barri Roís de Corella (Eixida dels Jutjats) recorreran els principals carrers del barri, animant als comerços i veïns amb la música tradicional valenciana.

DOLÇAINA I TABAL, FESTA SEGURA . Passacarrer tradicional a càrrec de l’Associació de Dolçainers i Tabaleters de la Safor

-Divendres 17 de juliol. 20 h. Itinerant (eixida de la Plaça Església de Benipeixcar) amb el grup de percussió referent a la comarca de La Safor, recorren els carrers de Benipeixcar, amb els ritmes brasilers que et faran moure l’esquelet.

PERCUSSIONS FESTIVES. Espectacle de batucada a càrrec de la Kum Kum Tra

-Dissabte 18 de juliol. 20 h. Plaça El·líptica, espectacle estàtic amb cadira, podreu veure a un dels mags valencians amb més projecció. Segur que gaudiran d’un bon espectacle.

LA NIT MÀGICA DE L’EL·LÍPTICA. Espectacle de màgia a càrrec de Màgic Ferran. Aforament limitat. No oblides la mascareta.

Articles relacionats