26.8 C
Gandia
Divendres, 12 agost, 2022

Gandia acosta interactivament el Serpis Urban Art Project a la ciutadania

– Gandia crea una ruta interactiva pel muralisme a la ciutat, a través de www.muralismegandia.org. Es podrà visitar el centenar d’empremtes de l’art urbà a Gandia, tant del projecte municipal Serpis Urban Art Project cpm del festival Pixaví i PaRedes.

En l’apartat del Serpis Urban Art Project s’hi oferirà un plànol amb les ubicacions de les 24 intervencions. I es podrà accedir a les dades i explicacions de les obres, així com una galeria fotogràfica. El veïnat podrà oferir murs i els artistes els apuntaran a la borsa per a futures accions. En una segona fase, s’editarà un catàleg que estarà a disposició dels visitants a les oficines de turisme.

Nahuel González, regidor de Cultura, ha assenyalat : “És un pas important per a la ciutat  Gandia es consolida com un referent estatal i internacional, per la qualitat dels murals i prestigi dels artistes. I també per la temàtica social, mediambiental.” “A més a més, hem aconseguit l’objectiu d’arribar-hi a tots els barris. Cal agrair també la col·laboració imprescindible de Pinturas Mondúber i Grúas Ferra”.

Articles relacionats