12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gandia intensifica el control per evitar la propagació de la COVID-19

– Durant el cap de setmana es van imposar 16 sancions per no portar mascareta o incomplir la distància de seguretat

– S’implementarà una campanya informativa en xarxes socials destinada a conscienciar als més joves de l’ús de la màscara

Després de la reunió, entre departaments de l’Ajuntament de Gandia amb l’assessorament de Salut Pública, per avaluar la situació provocada per la COVID-19 s’han aprovat les noves mesures.

Un dels principals punts que s’ha acordat és intensificar el control de l’ús de les màscares i de les mesures de compliment de distanciament social. També serà principal el control dels aforaments dels establiments. La Policia Local va informar que durant el cap de setmana es van imposar setze sancions per motius relacionats amb la COVID-19.

En una setmana i mitja es disposarà dels nous informadors de la COVID-19 que també insistiran en el compliment de la normativa de convivència. Es reeditarà el fullet informatiu de les mesures de neteja i desinfecció destinat als establiments comercials. I s’implementarà una campanya informativa en xarxes socials destinada a conscienciar als més joves de l’ús de la mascareta.

Finalment, es produirà un vídeo amb les recomanacions destinades a l’hostaleria. D’aquesta manera tant els propietaris i treballadors que no puguen assistir a les xarrades organitzades, coneguen les mesures implantades.

Articles relacionats