11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

L’espectacle Mulïer de Maduixa Teatre arriba a Taverne

– El muntatge de dansa tindrà lloc el diumenge 9 de maig a les 18.30 hores

– L’entrada és gratuïta, amb l’opció de fer donatius a Creu Roja Tavernes, i per a assistir-hi cal fer la inscripció: https://forms.gle/6Eer2hjrZCpE81t7A

La Casa de la Cultura acull aquest diumenge 9 de maig (18.30 hores) l’espectacle Mulïer (indoor), de la companyia Maduixa Teatre, un innovador espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines.

Mulïer és una obra plena d’emocions i poesia visual que explora els límits físics mitjançant la dansa, l’equilibri i el moviment. La dona és el punt de partida d’un espectacle que naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.

L’espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantindre viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

Lespectacle Mulier de Maduixa Teatre arriba a Tavernes 1Mulïer ha rebut nombrosos reconeixements en els últims anys, entre els quals tres guardons en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes a la millor ballarina (Laia Sorribes), millor composició musical i millor direcció coreogràfica.

 

L’entrada a l’espectacle serà debades, amb la possibilitat de fer un donatiu a Creu Roja Tavernes de la Valldigna en la mateixa entrada de la Casa de la Cultura. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç: https://forms.gle/6Eer2hjrZCpE81t7A.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

Articles relacionats