12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Amenike Van Vleuten guanya a Gandia la primera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana

– Amenike Van Vleuten guanya a Gandia la primera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana

La ciclista holandesa Amenike Van Vleuten del Movistar no va defraudar i es va enfundar el primer jersei de líder de la Setmana Ciclista Valenciana després de véncer en solitari la primera etapa entre Barxeta i Gandia de 125 quilòmetres.

caigudaVan Vleuten és l’actual campiona d’Europa, i va demostrar tot el seu potencial en l’ascensió al port de Barx de tercera categoria, on es va anar en solitari, malgrat patir una caiguda a set quilòmetres del final. Va imprimir un fort ritme que la portaria a entrar en solitari en l’Avinguda República Argentina traient dos minuts a l’espanyola Mavi García mentre que el grup arribaria a dos minuts i mig.

Sens dubte l’holandesa va demostrar que és la més forta de la prova atacant en el moment clau i realitzant una ascensió al port de Barx amb una mica més d’11 minuts.

Els equips estaran allotjats durant aquests dies a la platja de Gandia on aniran desplaçant-se als llocs on transcorrerà cada etapa.

Amenike Van Vleuten guanya a Gandia la primera etapa de la Setmana Ciclista Valenciana 1

A la foto apareix l’escola Triasport a més d’Alejandra Puente al costat de l’equip Sopela Womens Team que té en les seues files a les corredores de la Vall d’Albaida Sofía Rodríguez i Paula Soler, també compta com a director a l’agullentí Paco Pla, sens dubte són la millor opció valenciana per a arribar  a ser professionals.

Articles relacionats