25.1 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

L’Escola de Tenis del CT Gandia guanya en quatre categories al Circuit Tecnifibre

– El Club de Tenis Gandia ha acollit aquesta setmana una altra prova del Campionat del Circuit Provincial de Tenis Tecnifibre

La suspensió del campionat sofrida a Tavernes de la Valldigna ha suposat que el Club de Tenis Gandia celebrarà per segona vegada en aquest campionat una altra setmana de competició.

Aquesta celebració ha suposat un grandíssim resultat esportiu per als i les integrants de l’Escola de Tenis del CT Gandia, ja que han aconseguit fins a quatre triomfs per al Club gandià.

Han resultat guanyadors els tenistes gandians Paco Martí, Roger Valdés i Samuel Martinez i la tenista Loles Carbo, en les seues respectives categories.

Martí va ser el primer que es va alçar com a campió després de doblegar Alex Candelas pel marcador de 6-4 i 6-3 en la categoria cadet. Pocs minuts després en la categoria infantil, Roger Valdés faria el propi amb Jordi Egea per 6-2 i 6-3.

El tercer triomf de l’escola gandiana arribaria de la mà de Loles Carbo que va guanyar a la seua companya Carmen Fernández per un doble 6-3.

A més dels magnífics resultats la russa establida a Gandia, Madlena Orlova, va quedar subcampiona al perdre a la final absoluta davant Ksenia Ragg per 7-5 i 6-2.

Finalment destacar que aquest diumenge el també gandià Samuel Martínez ha guanyat la final absoluta masculina.

Articles relacionats