24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

L’Escola de Música obri les portes de Nadal a Guardamar de la Safor

Els alumnes de l’Escola de Música de Guardamar va fer possible que el saló de l’ajuntament s’omplirà de gom a gom per tal de gaudir de l’audició on es va poder gaudir de la progressió musical dels educands i a més l’entrada de l’esperit de Nadal.

IMG 20221218 WA0024

Una audició magnífica, que també donarà pas a l’última activitat musical de l’any 2022, concretament la que està organitzada pel dissabte 24 de desembre, vespra de Nadal, on els músics passejaran pel poble, fent complir la tradició del “Bunyolet al Pap”.

IMG 20221218 WA0033

Bunyolet al Pap” és una tradició que es va recuperar fa uns anys, en la qual els veïns i veïnes de Guardamar de la Safor ixen a cantar la nit de nadal per a felicitar el Nadal a totes i tots i de pas endolcir la nit amb els tradicionals bunyols i pastissets d’ametla i aiguardent.

Bunyolet al Pap

“Estem orgullosos de la recuperació d’una tradició més que centenària del nostre poble, hem aconseguit recuperar el Bunyolet al Pap, nom en la que es coneix al nostre poble la nadalenca -Les Estrenes- en les peculiaritats locals del nostre poble”, ha assenyalat Ferran Segui, president de l’Associació Musical de Guardamar de la Safor.

Enguany es recollira aliments, roba, sabates, mantes, productes de neteja, etc., per a les Associacions i Fundacions que treballem en els més desfavorits, perquè tots puguen gaudir d’aquests dies de germanor i de solidaritat.

Articles relacionats