18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Carla Bañuls i Alex Moreno es van proclamar campions de la Copa Valenciana de ciclocròs

La I edició de la Copa Valenciana de ciclocròs d’aquest passat diumenge va ser l’última prova puntuable celebrada en el vell llit del riu Túria on els saforencs Carla Bañuls i Alex Moreno es van proclamar campions en les seues respectives categories.

Carla Bañuls va véncer en la categoria infantil femenina després de guanyar en Xàtiva i València mentre que Moreno va véncer en principiants després de quedar tercer a València.

Altres resultats de l’última cita valenciana va ser el tretzé lloc de Sergi Margarit en infantils mentre que Irene Flores acabe com a cinquena millor dona.

En la categoria d’aleví destacar la segona posició final d’Alejandro Segui, AndreuSansaloni acabaria 22 i Iker Arlandis el 35 entre els xics.

La categoria de principiants es van saldar amb el sisé lloc de Cristian Vercher, Marc Donet el 15, Gerard Pastor 23, Nasio Grau va ser 25 i Didac Gómez el 30.

En categoria de promeses van concloure amb el sisé lloc de Sergi Esteban.

Acaba aquesta primera edició de la Copa amb un calendari que va estar mal plantejat d’inici, ja que va començar la temporada a mitjan setembre quan el calendari de carretera continua disputant-se i a això cal afegir que en plena campanya de ciclocròs s’ha parat a la Comunitat Valenciana prop d’un mes i mig per a després tornar-se a reiniciar i disputar sis carreres seguides en menys de 14 dies.

Altres categories

Quant a la resta de categories, la prova era puntuable per a la Copa d’Espanya tant en Xàtiva com a València, poc a destacar dels representans de la Safor, ja que van notar massa la vinguda dels millors especialistes en aquesta disciplina a pesar que va haver-hi moltes absències de corredors bascos en coincidir amb una carrera del regional d’aquesta comunitat autònoma.

Articles relacionats