21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Agenda Cultural nadalenca de Guardamar de la Safor

Guardamar de la Safor ha preparat un seguit d’activitats per celebrar les festes nadalenques, destacar que per a hui, 18 desembre, a les 18:00 h hi haurà la ja tradicional Audició de Nadal de l’Escola de Música.

On els i les alumnes de l’escola de música de Guardamar de la Safor ens mostraran els seus avanços durant la primera part de l’any. També tindrem la visita del Pare Noel per anunciar- nos l’arribada de Nadal.

La recuperació de les tradicions locals arribarà el 24 desembre 16:00 h, amb l’esperada cercavila pels carrers de Guardamar amb el “Bunyolet al Pap”. S’aprofitarà l’activitat per a fer una recollida solidària de menjar, material de neteja i roba per al centre d’acollida Sant Francesc d’Assís i Càrites.

I a més totes les cases de Guardamar poden participar del 24 de desembre fins al 6 de gener del Concurs d’Engalanament de Cases del poble, organitzat per l’Associació d’homes i dones de Guardamar de la Safor

Ja per al dia 31 de desembre a les 12:00 h se celebra la Sant Silvestre, cursa popular pels carrers de Guardamar de la Safor i de la platja.

Articles relacionats