23.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El Real de Gandia va acollir l’última prova de l’any 2022 del Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna

La XX Cursa Popular Penya Real s’ha celebrat aquest passat diumenge 18 de desembre. La prova es va iniciar a les 09.30 hores, sobre una distància de 8.000 metres, arrancava la prova absoluta amb quasi 700 participants. La climatologia ha acompanyat en aquesta carrera, amb una temperatura suau i sense vent.

La carrera tenia un total de 8 quilòmetres, amb un traçat semiurbà, la primera volta amb 2,5 km  van ser pels carrers i la segona amb poc més de 5,5 km van passar per la zona més rural d’aquesta bonica població .

La carrera va estar dominada pel corredor d’Oliva, Razyn Abdelali, del C.D. RESTAURANT EL QUIXOT amb un temps de 24:34, en segona posició l’atleta del C. DÉNIA CORRE Jordi Ripoll, i en tercera posició l’atleta Cessar López del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ.

En la categoria femenina la vencedora va ser la triatleta Cristina Roselló, del C.A. PUBLIDOM amb un temps de 29:30, en segona posició l’ocupava Marta Carbó del C. c. CAMALLAES i en tercer lloc Reyes Moreno del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ.

El circuit agafa uns dies de vacances, la pròxima prova del Circuit serà VII Volta a Peu Beniflà que tindrà lloc el diumenge 06 de gener sobre una distància de 8,000 metres les inscripcions estan obertes en la web.

Articles relacionats