11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

L’Escola de Ciclisme Triasport-Gandia aconsegueix 9 podis a la prova de Sueca

– Novament l’escola de ciclisme Triasport-Gandia torna a aconseguir nou podis en la cinquena prova de la challenge provincial de ciclisme d’escoles, que es va disputar aquest passat dissabte a Sueca, en la qual va destacar la categoria de promeses.

Els ciclistes més joves van protagonitzar el major nombre d’alegries copant per primera vegada el podi de la gimcana de promeses, Sergi Esteban i Gerard Pastor amb una segona i tercera posició, que es mostraven insultants d’alegria amb els seus primers trofeus de la seua curta carrera esportiva, mentre que Alex Moreno augmentava la seua vitrina amb el primer lloc.

En carrera la dupla formada per Moreno i el gandià Dani Sánchez acabaven una altra vegada en la primera i segona posició mentre que Gerard Pastor seria cinqué.

La gandiana Andrea Contero segueix sense tindre rival en principiants de primer any i va véncer de nou en una carrera on Alex Sánchez acabaria en cinquena posició i Alex Moreno seria catorzé.

En la categoria de segon any el de la Vall, Andreu Sansaloni, acabaria seté i Aarón Bueno seria huité en una carrera on estiga arribava segon en l’última corba. No obstant el de la Vall continua segon en la classificació general.

Pel que respecta a la categoria aleví, la corredora d’Almoines, Irene Flores, està cada vegada més prop d’igualar a Sara Calatrava després d’aconseguir la segona posició d’ahir i la sisena entre els xics on Sergi Margarit va ser seté.

Quant als de segon any, Carla Bañuls va perdre la condició d’imbatible després de finalitzar per primera vegada aquesta temporada en segona posició, on es va vore superada per Carla Martín, de Canals, no obstant això el resultat va ser bo perquè va estar en tot moment amb el grup dels xics.

En la categoria infantil, les coses no van anar com s’esperava després d’una carrera molt accidentada amb les protagonistes van ser les caigudes en un traçat molt irregular, la grata notícia va ser a la fi el podi amb la tercera plaça de Laia Canet mentre que la seua companya Aitana Calabuig va patir una caiguda i més tard trencament de la bici que la va obligar a acabar en posicions retardades.

Els de primer any, el primer corredor del club va ser Jorge Flores en el lloc quinzé mentre que Ausiàs Puente va ser setzé.

La jornada per a l’escola vallera va ser molt accidentada i màxim quan en l’última corba lluitant per la victòria Xavi Mestre i Aitor Arlandis van patir una caiguda en la categoria regna, en promeses Cristian Vercher també va caure però encara finalitza la prova en la categoria de promeses.

LEscola de Ciclisme Triasport Gandia aconsegueix 9 podis a la prova de Sueca 2

Iván Gomar amb el seu company José Merenciano del Teika-Sanchis i amb els seus antics companys ahir en Sueca.

Articles relacionats