23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

L’Escola d’Adults Bolomor obrirà la matriculació el 5 de setembre

  • La matriculació per als cursos de l’Escola d’Adults Bolomor es farà del 5 al 16 de setembre
  • L’Ajuntament ofereix per al curs 2022/2023 cursos de valencià, anglés, preparacions per a les proves d’accés a la Universitat, al cicle formatiu de Grau Superior, a la prova lliure del graduat de Secundària i el primer cicle d’alfabetització, neolectura i educació bàsica 

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria d’Educació, ofereix per al curs 2022/2023 una àmplia oferta educativa en l’Escola d’Adults Bolomor: cursos de valencià (B1, C1 i C2), cursets d’anglés (A1, A1+ i A2) i preparacions per a la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys, per a la prova lliure del graduat de Secundària i per a la prova d’accés al cicle formatiu de Grau Superior. També s’oferirà l’estudi del primer cicle d’alfabetització, neolectura i educació bàsica.

El període de matrícula per a les veïnes i veïns empadronats en Tavernes s’iniciarà el dilluns 5 de setembre i finalitzarà el divendres 16 de setembre, la qual s’haurà de fer a la Casa de la Cultura en horari de 9.30 a 13.30 hores (entrada per la porta de la carretera). Les persones no empadronades al municipi, podran formalitzar la seua matrícula als cursos amb places disponibles a partir del divendres 9 de setembre.

Una vegada comence el curs, la matrícula de les places vacants s’haurà de formalitzar al despatx de l’EPA Bolomor situat en l’IES Jaume II el Just (de dilluns a dijous, de 17.30h a 18.00h). En cas de completar els cursos, s’obriran les inscripcions per a les llistes d’espera.

L’Ajuntament recorda que el full de matrícula, la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa s’han de lliurar durant el termini de matriculació. A més, cal recordar que només es podran recollir dos sol·licituds per persona, en les quals figurarà el nom de l’alumne o l’alumna, i seran intransferibles.

Es pot rebre més informació cridant al telèfon de l’Escola d’Adults Bolomor 96 282 39 65.

La regidora d’Educació, Fina Vercher, ha assenyalat que “oferim una gran oferta educativa que dona l’oportunitat als veïns i veïnes d’iniciar els seus estudis o continuar formant-se. L’Escola d’Adults Bolomor és una referència educativa de Tavernes, amb més de 40 anys d’història, i amb la que seguirem fomentant una major alfabetització i nivell educatiu de la ciutadania”.

Articles relacionats