20.4 C
Gandia
Dissabte, 1 octubre, 2022

La Mancomunitat de la Safor impulsa tallers d’educació ambiental als municipis costaners

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de Municipis de la Safor s’està portant a terme tallers de conscienciació ambiental durant el mes d’agost als municipis costaners. Els temes que es tracten en aquests tallers són la separació i gestió de residus, estalvi energètic a la llar i les energies renovables, així com la importància de les dunes a la nostra costa.

Entre els objectius dels dits tallers es pretén conscienciar de la importància de dur a terme una correcta separació dels residus a la llar; fer èmfasi al lloc on s’han de depositar aquells residus que generen més dubtes; donar consells a la ciutadania sobre estalvi energètic i conéixer les diferents energies renovables, així com els seus avantatges i desavantatges; i per últim informar sobre la importància de l’ecosistema dunar a la nostra costa i també de la problemàtica dels plàstics al medi marí.

L’equip d’educadors ambientals van visitar Daimús i Piles el passat dia 10 i 11 d’agost, i visitaran Miramar el dia 17 i Xeraco el dia 18, per acabar aquestes jornades a la mar a Bellreguard el dia 25 d’agost.

D’altra banda, el pròxim 26 d’agost visitaran el municipi d’Oliva on es parlarà de la problemàtica dels residus voluminosos i l’abocament incontrolat d’enderrocs i la seua correcta gestió. A més a més, es parlarà sobre bons hàbits en la gestió de residus i l’existència de l’Ecoparc, tant fix com mòbil.

Articles relacionats