18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

La Mancomunitat de la Safor impulsa tallers d’educació ambiental als municipis costaners

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat de Municipis de la Safor s’està portant a terme tallers de conscienciació ambiental durant el mes d’agost als municipis costaners. Els temes que es tracten en aquests tallers són la separació i gestió de residus, estalvi energètic a la llar i les energies renovables, així com la importància de les dunes a la nostra costa.

Entre els objectius dels dits tallers es pretén conscienciar de la importància de dur a terme una correcta separació dels residus a la llar; fer èmfasi al lloc on s’han de depositar aquells residus que generen més dubtes; donar consells a la ciutadania sobre estalvi energètic i conéixer les diferents energies renovables, així com els seus avantatges i desavantatges; i per últim informar sobre la importància de l’ecosistema dunar a la nostra costa i també de la problemàtica dels plàstics al medi marí.

L’equip d’educadors ambientals van visitar Daimús i Piles el passat dia 10 i 11 d’agost, i visitaran Miramar el dia 17 i Xeraco el dia 18, per acabar aquestes jornades a la mar a Bellreguard el dia 25 d’agost.

D’altra banda, el pròxim 26 d’agost visitaran el municipi d’Oliva on es parlarà de la problemàtica dels residus voluminosos i l’abocament incontrolat d’enderrocs i la seua correcta gestió. A més a més, es parlarà sobre bons hàbits en la gestió de residus i l’existència de l’Ecoparc, tant fix com mòbil.

Articles relacionats