19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

L’Escola ciclista de La Valldigna torna als entrenaments

L’Escola ciclista La Valldigna ja ha iniciat els entrenaments amb motiu de l’entrada a la segona fase de desescalada, on es pot eixir en grup respectant la distància de seguretat requerida pel govern d’Espanya. “Els joves ciclistes tenien ja moltes ganes de començar” han assenyalat des de l’Escola.

Escola 1 1En l’actualitat es realitzen els entrenaments en el velòdrom de Xeresa i posteriorment amb eixides muntanyenques per la zona de la comarca de La Safor.

Pel que respecta a la volta a la competició s’està a l’espera que el govern autoritzen la realització d’aquestes, la Federació Valenciana de Ciclisme, creu, si no es produeix cap contrarietat, que les competicions podrien començar a mitjans del mes de juliol, possiblement en la carrera de Fontanars dels Alforins, en la comarca de la Vall d’Albaida.

No obstant això les condicions interposades pel govern d’Espanya en matèria sanitària podria suposar la cancel·lació de les poques proves que resten en aquest 2020. 

Pel que fa a les marxes cicloturistes és pràcticament inassumible seguir els passos de la RFEC de les bones pràctiques imposades.

Articles relacionats