25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

NNGG de Gandia proposa la creació de “Gandia et Beca” per alleujar l’atur juvenil

– El mes de maig l’atur va experimentar un augment del 23,9 %, una xifra absoluta de 3.145 joves sense ocupació

– NNGG Gandia, proposa fer una campanya com la desapareguda de la “Dipu et Beca”.

Des de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia i el mateix Partit Popular de Gandia, van presentar la iniciativa del “Gandia et Beca”, una proposta com l’anteriorment coneguda com la “Dipu et Beca”, un programa de beques que donava treball a més de 40 joves durant els mesos de juliol i agost.

Des de NNGG assenyalen que “Aquest programa de beques va ser suprimit aquest mateix any per la Diputació de València, deixant sense una oportunitat laboral i de formació a milers de joves valencians“.

Per al President de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, “no podem esperar asseguts i veure com a milers de joves de la ciutat es troben en una situació de desesperació per trobar un lloc de treball”. El president dels joves populars ha volgut remarcar “és el moment d’actuar, de prendre les regnes d’aquesta situació i posar en marxa un pla d’ocupació local ambiciosa, NNGG Gandia i el Partit Popular de Gandia, ja els presentem un programa, Gandia et Beca, i de la qual es poden beneficiar joves en desocupació”.

Segons David Ronda, “aquest plantejament comptaria amb un pressupost inicial 40.000 euros i del qual es podria veure augmentat gràcies a l’últim ingrés rebut per part del Fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València, de 656.312 euros, facilitant així l’ampliació del nombre de becaris i de la contractació de fins a un mínim de 4 mesos”.

Per a concloure Ronda, ha assenyalat com culpables de la no actuació al govern local de Diana Morant i concretament a la seua regidora de joventut, Lydia Morant, “actuen d’una vegada i frenen aquesta pujada mensual, ja que el futur de tots ells depenen de vostés”.

Articles relacionats