15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Les xiques de categoria cadet del CA Safor Teika queden terceres en el campionat provincial per equips

– El combinat masculí va ser cinquè. L’esdeveniment, en pista coberta, es va disputar dissabte passat al pavelló Lluís Puig de València.

– Belén Sospedra es va proclamar subcampiona autonòmica Sub18 (Juvenil) en pentatló.

El Club d’Atletisme Safor Teika va participar dissabte passat en el Campionat Provincial Sub16 (Cadet) per Equips, dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que es va disputar al pavelló Lluís Puig de València. Les xiques van ser terceres, per darrere del València CA i del CA Sprint Montcada, i els xics van quedar en cinquè lloc.

Pel que fa a l’equip femení, van ser primeres en les seues proves Camila Estrebou (60 m.l., amb 8.09) i Julia Estruch (millor marca personal en els 600 m.l. amb 1:43.64). Quedaren segones Silvia Garcia-Gasulla (perxa) i Camila Estrebou, en llargada. Van ser terceres Olga Moratal (1.000 m.l.), Claudia Alriols (60 m.t.), Nerea Valera (pes), i l’equip de rellevistes 4×200 m.l., format per Claudia Alriols, Julia Estruch, Merce Vitoria i Camila Estrebou.

També van participar Iris Estruch (300 m.l.), Sara Gregori (300 m.l.), Alba Gantes (1.000 ml), Julia Ortuño (3.000 ml), Raquel Ibáñez (60 m.l.), Blanca Esteban (alçada i 3.000 m. marxa) i Claudia Esteban, en triple salt.

En xics va quedar segon Adrián Pérez (3.000 m. marxa). Van ser tercers Alejandro Todolí (1.000 m.l.) i Laertes Peña (perxa). També van participar Xavi Martos (60 m.l. i altura), Pablo Morant (600 m.l.), Laertes Peña (60 m.l.), Mark Van Zomeren (llargada i triple salt), i Adrián Pérez, en pes. L’equip de rellevistes 4×200 m.l., va estar format per Laertes Peña, Adrián Pérez, Mark Van Zomeren i Xavi Martos.

Proves combinades

D’altra banda, hi hagué diversos atletes ‘groguets’ al Critèrium Autonòmic de Proves Combinades, i control de curses de la FACV, que també va acollir el passat cap de setmana el Lluís Puig. Va destacar l’actuació de Belén Sospedra, que va ser subcampiona Sub18 (Juvenil) en pentatló, format per les proves de 60 m.t., alçada, pes, llargada i 800 metres.

Articles relacionats