15.4 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

La Comunitat Valenciana inicia la vacunació contra la COVID-19 en set residències de majors

– Batiste Martí, de 81 anys, és la primera persona vacunada a la Comunitat Valenciana, a la residència de Rafelbunyol.

– Les vacunes han arribat al centre de distribució a les 9.53 hores i s’han distribuït a residències de les tres províncies

– S’administraran al llarg del dia 775 dosis entre residents i personal sociosanitari

Vacunacio Comunitat ValencianaLa Comunitat Valenciana ha iniciat aquest diumenge la vacunació contra la COVID-19 en set residències de majors de les províncies d’Alacant, Castelló i València.

Les primeres dosis han arribat al centre de distribució a les 9.53 hores i s’han repartit en neveres per a ser transportades a les residències de Sant Vicent del Raspeig, Torrent, Rafelbunyol, Benissanó, Almassora i Borriana, on es vacunarà a les persones d’aquests centres que hagen confirmat la seua acceptació.

Al llarg del dia està previst administrar un total de 775 dosis entre residents i personal sociosanitari.

Durant el primer trimestre de 2021, en la Comunitat Valenciana s’administraran més de 377.000 dosis de la vacuna Pfizer, que corresponen, en tractar-se de dues dosis per persona, a més de 188.000 persones vacunades.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública espera que les més de 50.000 persones, entre treballadors i treballadores i residents, que conviuen en residències puguen estar vacunades al llarg del mes de gener.

Articles relacionats