15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

En aquests dies de festa el coronavirus ha segat 5 vides a la Safor

– L’Ajuntament de Xeraco proposarà al ple que es celebra hui dilluns, 28 de desembre, tres dies de dol en memòria de les víctimes que han perdut la vida recentment pel COVID-19. 

Malauradament la pitjor cara de la pandèmia ha tornat amb força a la Safor. Durant en aquests dies de festius s’han produït 5 defuncions a causa de la Covid-19, la qual cosa fa que a la Safor, des de l’inici de la pandèmia, s’han produït 73 defuncions en total.

Es tracta de tres homes i dues dones, dels homes hi ha un pare i un fill. Les víctimes son de diferents edats que no han pogut superar la malaltia després de molts dies ingressats. Xeraco és un dels municipis més afectats i l’Ajuntament proposarà al ple de hui tres dies de dol per la mort dels seus veïns.

La xifra d’ingressats per coronavirus a l’Hospital Comarcal es de 78 persones, i d’elles 14 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda s’han confirmat 58 nous casos positius per coronavirus, aquesta xifra és provisional, ja que encara faltava finalitzar la jornada en aquesta notificació.

Des d’ací volem enviar el nostre afecte, força i condol als familiars i amics de les persones víctimes de la pandèmia.

Articles relacionats