12.6 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

Les pròximes setmanes seran molt critiques per l’evolució de la pandèmia a la Safor

– El nombre de persones ingressades per coronavirus a l’Hospital de Gandia arriba fins a 48

L’Àrea de Salut de Gandia ha detectat en els últims 14 dies 597 casos positius per coronavirus quant fa un mes la quantitat de casos era de 88. Una fase, per tant, d’expansió de la pandèmia que tindrà com a conseqüència immediata la tensió hospitalària, com queda demostrat en l’increment de persones ingressades a l’Hospital de Gandia. Aquesta situació actual determina unes pròximes setmanes molt complicades, pel qual s’haurà d’anar amb més cura si cal, per a evitar i frenar l’expansió del coronavirus a la Safor.

L’Àrea de Salut de Gandia ha informat de dos noves defuncions per coronavirus en l’última jornada. En aquest cas les persones tenien 78 i 79 anys, amb aquestes el total de defuncions de l’Àrea de Salut de Gandia és de 40. 

També la situació hospitalària s’està agreujant per la tendència alcista en el nombre de contagis, de fet s’han confirmat 48 persones ingressades a l’Hospital de Gandia, i d’elles, 9 necessiten atenció mèdica en la Unitat de Vigilància Intensiva. A l’UCI de l’Hospital Gandia s’ha rebut un pacient derivat des de l’Hospital de Xàtiva, pel col·lapse d’aquesta unitat.

L’última jornada d’ahir dimarts es van detectar 26 nous positius.

– Comunitat Valenciana

– Sanitat confirma 1.936 nous casos de coronavirus i 1.452 altes hospitalàries en la Comunitat Valenciana

– Els hospitals valencians tenen 1.530 persones ingressades i, d’elles, 248 en unitats de vigilància intensiva

La Comunitat Valenciana ha registrat 1.936 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, que situen la xifra total de positius en 76.940 persones.

Per part seua, des de l’última actualització s’han registrat 1.452 altes a pacients amb coronavirus. En aquests moments hi ha 14.901 casos actius, la qual cosa suposa un 17,07% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.530 persones ingressades: 133 a la província de Castelló, amb 20 pacients en UCI; 504 a la província d’Alacant, 88 d’ells en l’UCI; i 893 a la província de València, 140 d’ells en UCI.

D’altra banda, s’han registrat 15 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.987 persones. 

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.534.854.

Articles relacionats