11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

El servei d’Anestesiologia de l’hospital de Gandia aconsegueix l’acreditació per a la docència MIR

• L’Hospital Francesc de Borja comptarà amb un metge intern resident d’anestèsia a partir del curs que ve

La Comissió Nacional de Docència ha acreditat al servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’hospital Francesc de Borja de Gandia com a unitat docent. D’aquesta manera, a partir del curs que ve, l’equip comptarà amb una plaça de metge intern resident (MIR) a l’any. El MIR que s’incorpore es formarà en el departament durant quatre anys.

Una de les anestesiòlogues i tutora MIR, Carmen Ivars, valora en nom del servei aquesta acreditació: “Per a nosaltres reflecteix el reconeixement del servei en la seua pràctica diària, qualitat assistencial i nivell científic, i continue a la creixent dinamització de l’hospital”.

Amb això, el departament de salut de Gandia compta ja amb 18 places per a MIR en diferents especialitats: 11 de Medicina Familiar i Comunitària; dos de Pediatria; una de Ginecologia i Obstetrícia; una de Medicina Interna; una de Traumatologia i Ortopèdia; una de Cirurgia General, i una d’Anestesiologia i Reanimació.

La docència de residents del departament es completa amb dues places d’Infermeria Interna Resident (EIR) per a l’especialitat obstètric-ginecològica (matrones).

Articles relacionats