15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Les Nits Bordes arriben a l’Alqueria de la Comtessa amb una Gimcana

L’Alqueria de la Comtessa comptarà aquest dissabte, 28 de maig, les Nits Bordes, el circuit comarcal d’activitats gratuïtes d’oci nocturn de la Mancomunitat de la Safor impulsat per CalaixJove.

A L’Alqueria de la Comtessa es durà a terme una gimcana gratuïta, aquesta activitat subvencionada per la Mancomunitat de Municipis de la Safor i la porta a cap l’empresa Pulsión.

Els participants es reuniran per sopar de sotamà tots junts a les 20.30 h a l’espai jove on tindran beguda i picaeta. I a les 21.30 h començarà l’activitat que consisteix en un repte d’orientació i treball en equip.

Prenent com a punt de partida la Llar Juvenil, es formaran dos equips que hauran de seguir les indicacions de les seues pistes recorrent el poble per aconseguir un objectiu. El recorregut serà un itinerari marcat per pistes en el qual hi haurà misteris per descobrir.

La gimcana està a dirigida a joves de 12 a 30 anys. Els interessats en participar es poden apuntar a través del whatsapp de l’Ajuntament (673 990 190) enviant el seu nom complet, l’edat i el número de telèfon. Es poden apuntar fins al divendres 27 de maig i poden participar fins a 20 persones.

“Animem a tots i totes a participar en aquesta gimcana, que de segur serà tot un repte ple de misteris i diversió. L’objectiu de les activitats de les Nits Bordes es donar una alternativa d’oci als joves de la Safor, fora de l’alcohol i altres drogues. S’intenta cobrir les inquietuds i els interessos dels joves amb una oferta àmplia i variada” ha afirmat la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats