18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Piles constitueix el I Consell d’Infància i Adolescència

El Consell Local d’Infància i Adolescència està format per 10 xiquetes i xiquets, com a representants, seran els interlocutors entre l’administració i el seu sector de població, amb l’objectiu de millorar la vida, el benestar i les ofertes d’oci dels xiquets i xiquetes i adolescents.

Van obtindre la resposta a les qüestions que van plantejar en la primera audiència. Algunes d’elles van ser:

– L’interés per crear una campanya de conscienciació per tal d’aconseguir que la gent mantinga el poble net, es va consensuar que és molt necessari.

– La necessitat de crear un espai on es puguen reunir, on hi haja futbolí, ping-pong, jocs de taula, etc., de la proposta es va reafirmar el compromís per part de l’Ajuntament de Piles que, si tot va bé, abans de finalitzar l’any, serà una realitat.

– Es va preguntar per la construcció de la nova escola, i en aquest mateix moment, van tindre accés als plans de com serà i l’explicació de com està el procés.

Des de l’Ajuntament de Piles s’ha assenyalat “estem convençuts i a més agraïts de la Constitució del Consell d’Infància i Adolescència com a font d’inspiració i estímul per aconseguir un poble més democràtic, per la participació dels joves, i a la vegada més amable per a tots”.

Articles relacionats