Les fotofgrafies del concurs de la Setmana Santa de Gandia s’exposaran del 26 de gener al 17 de febrer

Els representants de la Setmana Santa amb el jurat.

Julián Contreras Hernández, de Cartagena, ha estat el guanyador del primer premi “Setmana Santa” de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia, dotat amb 1.000 €. i Trofeu, per l’obra ‘Descens als inferns’ (a la imatge superior).
Dissabte va tindre lloc l’elecció de les fotografies premiades del XXXVII Concurs Nacional de Fotografia artística organitzat per la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia.

L’acte començava a les 11 del matí i durant tot el dia, fins a les 18.00 hores, el jurat, compost per Álex Oltra Rueda, Ana Amesti Sánchez i Javier Pastor Castillo, va tindre la tasca de valorar les de 452 obres rebudes, que corresponen a 119 autors, desglossades en obres per al Tema Aspectes de la Setmana Santa 216, d’elles 35 contenen imatges de la Setmana Santa de Gandia, i 236 obres per al Tema Lliure.
Els premis van quedar de la següent forma:
Primer Premi: Premi “Setmana Santa” de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia dotat amb 1.000 €. i trofeu: Julián Hernández. 
Segon Premi dotat amb 500 €, Luis Fernando Benzo Sáez, de Málaga, per l’obra ‘Romanos’. 
Primer premi a la millor fotografia que conté imatges de la Setmana Santa de Gandia, dotat amb 500 €: Borja Avargues Carbó, de Gandia, per l’obra ‘Via Crucis I’
Segon premi dotat amb 300 €: Cristina Jordà Gomar, de Gandia, per l’obra ‘La llum que guia’. 
En tema lliure el  primer premi “Ciutat de Gandia” de l’Ajuntament de Gandia, dotat amb 1.000 €. i Trofeu, ha estat per a José Beut, de València, per l’obra ‘Lalibela Pilgrims’.
Segon Premi dotat amb 500 €, per a Juan Pedro Trejo, de Madrid, per l’obra ‘Juan’. 
L’acte de lliurament dels premis serà en la inauguració de l’exposició de fotografia corresponent a aquest concurs, on s’exposaran una selecció d’obres triades entre totes les participants, al costat de les premiades, dissabte 26 de gener a les 19.30 hores a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia. L’exposició es podrà visitar fins al dia 17 de febrer.

Et Pot Interessar