19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Club d’Atletisme Safor Delikia fa podis a Santa Pola i Barxeta

Diversos corredors del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van participar diumenge passat en la Mitja Marató Internacional de Santa Pola. Va destacar el resultat de Neus Mas, tercera en la classificació general femenina i primera en Sènior amb un temps de 1:24:58, a un ritme de 4 minuts el quilòmetre. També van competir Fernando Robles, Óscar Pardo, Jordi Cloquell, Salvador Cuenca, Armand Lascoutounas, Rosana Torres, Isidro Benavent i Antonio Fernández.

2 SILVIA VALERO BARXETA
Silvia Valero en el podi del Trail de Barxeta.

I a falta de cursa del circuit comarcal, que acabarà el 27 de gener a Benirredrà i on Karem Faus és virtual campiona de la classificació femenina, altres corredors “groguets” s’atreviren amb el Trail La Mallà Serralades de Barxeta. En la distància de mitja marató Silvia Valero va ser sisena de la general i primera en Veteranes A amb un temps de 2:33:40. També es va pujar al podi Edith Murillo, tercera en Sènior.

A més, en els 21K de Barxeta van participar Ausiàs Solanes, Vicent Caudeli, David Bona, Jorge Anduig, Rafa Tavallo i Maria Boscà. En la distància “sprint” (12,5K) competiren Ana Belén Fernández (qui va ser tercera en Veteranes A amb 1:34:38) i Quino Milvaques.

D’altra banda, Miguel Todolí i Teresa Poquet van portar els colors del club dissabte a la XXXVI Carrera Urbana Internacional Noche de San Antón, a Jaén.

Articles relacionats