18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Les estreles del ciclisme internacional entrenen a la Safor i a la Marina Alta

 

Les dues grans estreles del ciclisme mundial, Remco Evenepoel i Mathieu Van der Poel ja es troben entrenant per les comarques de La Safor i La Marina després de fixar les seues residències a Calp i Xàbia respectivament.

Precisament aquesta setmana s’han colat a Oliva on més tard s’han dirigit a Forna per a passar a Pego i després al Coll de Rates. Uns recorreguts que oscil·len en els 100 quilòmetres o algun més i uns 1.500 metres de desnivell positiu.

Això indica que no cal realitzar més quilòmetres sinó els justos per a afrontar cada etapa. En aquests moments Van der Poel està preparant el seu retorn a la Copa del món de ciclocròs per a dins de dues setmanes.

El vàries vegades campió del món de ciclocròs aprofita les seues eixides diàries endinsant-se en algun camí rural de terra on pràctica alguna cosa d’aquesta especialitat.

Quant a l’actual campió del món de carretera i guanyador de la volta a Espanya debutarà dins de tres mesos i per tant els entrenaments no han de ser pesats i els combina amb atletisme.

Tant Van der Poel amb el seu mallot blau i Evenepoel amb el mallot de campió es passejaran per les carreteres de la comarca d’ara en avant, el clima i les carreteres tan tranquil·les com la seua gent han sigut clau per a atraure a aquests dos grans professionals des del centre d’Europa.

Articles relacionats