22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Les Escoles Municipals d’Arts Plàstiques de Tavernes obrin el termini de matriculació

– Aquest curs 2022-23, l’alumnat aprendrà tècniques com el gravat i el dibuix de paisatges, l’art de la pintura o fer escultures amb fang i ceràmica

– Fins al 4 d’octubre es poden fer les inscripcions en la Casa de la Cultura de 10 a 13.30 hores

Com cada any, s’ha obert el procés de matriculació per a les Escoles Municipals d’Arts Plàstiques de Tavernes, amb les quals es pot aprendre amb els nous cursos artístics dirigits tant a adults com a xiquets i xiquetes a partir de 10 anys. L’alumnat aprendrà i coneixerà un poc més tècniques artístiques com el gravat, els dibuixos i la pintura de paisatges i també a fer escultures i figures amb materials com el fang i la ceràmica.

Fins al dimarts 4 d’octubre, els i les interessades es podran inscriure en la Casa de la Cultura, en horari de 10 a 13.30 hores. Per a rebre més informació al voltant dels cursos es pot preguntar al mateix punt o cridant al telèfon 96 204 34 33.

La regidora d’Educació, Fina Vercher, ha assenyalat que “les Escoles Municipals suposen una molt bona oportunitat per a aprendre al voltant de l’art, la pintura i l’escultura. Treballem per a fer valdre la gran oferta educativa que tenim a Tavernes, amb cursos i activitats de tota mena per a menuts i majors”.

Articles relacionats