17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Les Escoles de Ciclisme de la Safor-Valldigna no es cansen de pujar al podi

– Fins a un total de 9 podis van aconseguir els ciclistes de les Escoles de Ciclisme de la Safor-Valldigna en l’última prova puntuable per a la challenge provincial que va tindre lloc en el polígon El Taular de Sueca dissabte passat.

És el major botí que han aconseguit totes dues Escoles de Ciclisme des que s’inicia la challenge per allà el mes de març degut sobretot a la continuïtat dels entrenaments i com no pel caràcter de superació de les pedreres de ciclisme de la Safor-Valldigna.

El primer i gran èxit de la jornada es va produir en la gimcana en categoria infantil on Ausiàs Puente i Marc Iborra pujarien al podi en segona i tercera posició respectivament mentre que Carla Bañuls acabaria setena.

Escoles de Ciclisme 2

Ja en les carreres seria Sergi Esteban el que va acbar tercer en la categoria de promeses de primer, mentre que Dani Sánchez ocupa la segona posició i Nasio Grau la setena en promeses de segon.

La categoria de principiants es va saldar amb el tercer lloc de Crístian Vercher seguit en la sisena plaça d’Alex Sánchez, Alex Moreno acabaria 17 i Andrea Contero aconseguia la segona plaça de les xiques.

Escoles de Ciclisme 1

En la categoria d’aleví, finalment Andreu Sansaloni aconseguia pujar al podi amb la tercera plaça després de mesos d’intens treball que semblava més aviat una victòria per les ganes que li havia posat, Álvaro Gandia obtenia el lloc 15, Borja Frasquet 17, Joan Martí 22 i Iker Arlandis 23.

En la categoria d’alevins de segon any es va sumar un nou podi amb el segon lloc de les xiques d’Irene Flores mentre que Sergi Margarit va ser sisé.

Novament la gandiana Carla Bañuls es va emportar una nova victòria lluitant com sempre entre els xics en infantils de primer any. En els de segon, Marc Iborra acabava cinqué, Fernando Andrés 9, Jorge Flores 12, Ausiàs Puente 14 i Paula Esteban 5 entre les xiques.

CONTROL DE DESENVOLUPAMENTS

Després de la desfeta de la passada carrera a Catadau, on una participant va ser desqualificada per no portar els desenvolupaments correctes, aquesta carrera a Sueca es va realitzar el control a tots els participants on 13 corredors no complien les mesures corresponents i que havien corregut fins ara amb avantatge sobre els seus companys.

S’espera que en les pròximes carreres es continuen realitzant aquests controls per a evitar avantatges que són il·legals.

Articles relacionats