19.1 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

L’Alqueria de la Comtessa organitza una Escola d’Estiu de “cine”

L’Alqueria de la Comtessa obri el termini per fer les preinscripcions a l’escola d’estiu de 2022, des del dijous 19 de maig fins al 27 de maig, per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys. L’activitat es realitzarà des del 4 de juliol fins al 2 de setembre en horari de matí (de 8:45 h a 14:00 h) al multiús del poliesportiu.

El programa d’activitats inclou: art-atac, repàs escolar, jocs d’aigua, play&learn, esport, cuina, ball i natació. I per poder apuntar-se hi ha diverses opcions. Es pot optar per estar una quinzena per 100 €; un mes per 120 €; o tot el que durà l’escola d’estiu, és a dir, de juliol a setembre per 200 €. Si estan matriculats dos o més germans, tindran una bonificació del 15% sobre el total de l’import que resulte a ingressar en funció dels serveis sol·licitants.

escola destiu

Les preinscripcions es podran fer a través d’un enllaç que l’Ajuntament ha posat a disposició dels interessats a les xarxes socials i al Whatsapp. Es realitzarà, en primer lloc, una adjudicació de plaça als empadronats en el municipi i, a continuació a la resta de sol·licitants per ordre de data de presentació de sol·licitud.

“Animem a tots els xiquets i xiquetes a apuntar-se a l’escola d’estiu per a poder gaudir aquests mesos al màxim jugant, ballant, fent esport i aprenent coses noves” ha afirmat la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats