21 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Les Biblioteques de Gandia organitzen un seguit d’activitats culturals

Les Biblioteques de Gandia han preparat per la setmana del 15 al 22 de maig una programació d’activitats com són xarrades, exposició i presentació del llibre “El silencio del viento” d’Andrea Nusán.

PROGRAMACIÓ

XARRADES

Dimecres 17 de maig a les 18:30 h.

CICLE DE CONFERÈNCIES. Xarrades sobre creixement personal.Gestión del tiempo”, a càrrec de Gema A. Catalá Catalá. Educadora Social, Mediadora i Mtr. Psicopedagogia.

Biblioteca Josep Piera Beniopa.

Define tus objetivos: planifica, madruga. Termina una tarea antes de comenzar otra. Herramientas y aplicaciones que nos ayudan: agendas, listas, Google Calendar, Trello…

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia i Emotiva.

XARRADES PER A FAMÍLIES: «Obesidad, Anorexia y Bulimia. Origen y cómo sanar», a càrrec de Raquel Fuentes, metgessa, escriptora i experta en motivació.

Biblioteca Central. Sala d’Actes.

Obesitat, Anorèxia i Bulímia. El seu origen emocional i el camí per a sanar. Hui dia són situacions que generen molta angoixa en l’adolescent i la seua família.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

PRESENTACIÓ LLIBRE

Divendres 19 de maig a les 19:00 h.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «El silencio del viento», d’Andrea Nusán. Presenta: Karen Wells.

Biblioteca Central. Sala d’Actes.

El ressò d’un poble que crida en silenci un misteri, obligat a mantindre’s en secret durant segles. L’ànima turmentada d’una novícia amb ànsia de veritat i una escriptora perduda en un món d’alcohol i festes diàries, que ha perdut la fe en si mateixa i en tot el que li envolta. Haurà de viatjar fins al seu propi infern per a rescatar el que queda d’ella i així descobrir el que el vent li murmura després de la muralla de Mirambel. Llegendes, mentides, estranyes creus, records d’una guerra, una màquina d’escriure i els seus ulls… Un thriller paranormal que et mantindrà en tensió fins a l’última pàgina.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia.

EXPOSICIONS

Del 16 al 22 de maig

EXPOSICIÓ ESTIMEM LA NATURA, de Jordi Gironés Pascual

Inauguració dijous 18 a les 19:30 h

Biblioteca Central. Claustre

Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20:30 h i dissabte de 10 a 13:30 h.

Jordi Gironés Pascual (Potries, 1985) és alumne de Federic Romaguera, qui l’ha ajudat a gaudir i continuar aprenent de la pintura. Aquesta exposició està centrada en l’amor cap a la natura i dedicada especialment als xiquets i xiquetes.

Organitza: IMAB/Biblioteques Gandia

Articles relacionats