16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

El Club Voleibol Arenas va participar en el classificatori per al campionat d’Espanya 2023

Com ja és costum, des de fa 9 anys, els més xicotets del voleibol del Grau de Gandia van acudir a la cita més important del voleibol valencià de la categoria aleví, el classificatori per al campionat d’Espanya 2023 (finals autonòmiques) que es va disputar el dissabte 13 de maig, en les instal·lacions del centre educatiu de Xest.

En aquesta ocasió van ser dos els equips alevins femenins i un el masculí en una representació de més de 17 esportistes més entrenadors i pares.

Per primera vegada en els últims cinc anys, la representació femenina, de l’Arenas Decorgandia i Joan XXIII-RaúlFisio, no van poder passar de la primera fase, fins ara els equips grauers havien aconseguit acabar cinquenes en les tres últimes edicions, i per contra van ser els xics, amb la seua mescla d’alevins i benjamins de segon any, els que sí que van aconseguir el passe a segona ronda.

Més enllà dels resultats, els jugadors-as del Grau van tindre una impressionant vivència i el Club Voleibol Arenas de Gandia va tornar a competir amb els millors clubs de la comunitat en una nova fase final.

Ara els xicotets continuaran els entrenaments fins a estiu i els més majors prepararan el passe a la categoria infantil, mentre que les majors ja preparen la seua presència en la primera prova sub15 de voleibol de platja, que se celebrarà el dissabte 27 de maig a Benidorm i on el Club de Voleibol Arenas serà present amb dos equips: Arenas Dc. Hotels i Arenas FCG SOLUCIONS.

Articles relacionats