12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

L’equip infantil de voleibol del Grau de Gandia a només un punt del seu objectiu

 

– Victòria número catorze de les jugadores del Grau de Gandia que les deixa a un punt del gran objectiu de la temporada. 

En aquesta ocasió, els partits com a locals dels equips infantils i cadets del Veles e Vents, es van haver de desplaçar al gimnàs de l’institut del Grau de Gandia, davant l’amenaça de pluja que existia sobre el tendal de la pista Paola Martínez, des del club de voleibol han traslladat l’agraïment a Paco Escolano, director del centre, per les facilitats oferides en tot moment.

En un primer torn es va disputar el partit cadet, entre el Dc. Hotels i el quadre de Sedaví, que acudia com a líder del grup. Una condició que va demostrar, malgrat que les jugadores del Grau de Gandia van mostrar novament un bon nivell de joc, però que no va ser suficient i van caure derrotades per 0-3, aquest resultat no ha afectat la classificació, ja que els altres tres rivals per la permanència també van perdre els seus partits.

D’altra banda, en categoria infantil, les graueres van tindre un partit més complicat del que a priori semblava. Les visitants van mostrar una gran millora de joc, respecte a la primera volta de la lliga, però això no va anar suficient davant un equip local, que cada dia es mostra més regular i segur en molts aspectes del joc.

Destacar que dins del sis inicial del Decorgandia, hi havia 3 jugadores de primer any i una aleví de segon, la qual cosa fa pensar que l’equip tindrà un gran rendiment en la categoria la pròxima temporada. Finalment el partit va finalitzar amb el resultat de 3-0 (25-14, 25-12, 25-15) i que fa que l’equip del Decorgandia estiga a un punt per assegurar la plaça dels encreuaments finals pel títol i classificats entre els 8 millors equips de la comunitat.

Ara, aquest dijous a les 17.15 i en la pista Paola Martínez del JOAN XXIII , l’equip rebrà al Grau de Castelló, en un partit ajornat per
la Covid i que enfronta al quart i tercer classificat en la lluita directa pels millors llocs finals del grup.

Articles relacionats