21.9 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

L’equip del Club Rugbi La Safor van guanyar al C,R La Vila.

– L’equip sub14 del Club de Rugbi La Safor va guanyar el seu partit contra C.R. La Vila per 40 a 30. El partit es va jugar el dissabte 21 de novembre en el camp de rugbi del Poliesportiu de Gandia.

Al començament del partit els de Gandia van deixar la iniciativa als visitants, que es van aprofitar del fluix inici dels locals per a marcar un assaig al primer minut de joc. Al cap de pocs minuts La vila va realitzar un altre assaig, que feia presagiar un partit difícil per als de La Safor.

Però passats els primers 10 minuts els gandians van poder despertar i amb diverses fases de joc encadenades arribant a la zona d’assaig dels de La Vila marcant el seu primer assaig. A partir d’aquest moment s’espolsaran els nervis inicials i van analitzar el joc del rival, fixant el seu objectiu en els dos jugadors que organitzaven el joc dels visitants.

El joc va ser molt parell, amb alternances en el tanteig, encara que sense decantar-se per cap dels dos equips. Després de la segona parada obligada per les normes sanitàries, i ja en la segona part, és quan La Safor va sorprendre amb diversos atacs a la mà i per velocitat traspassar les línies defensives del rival, avançant-se en el marcador i arribant als últims 10 minuts amb un avantatge clar sobre el rival. Els de la Vila encara van tindre ocasió de marcar un assaig més, encara que va ser insuficient per a superar als del Club de Rugbi La Safor.

Segons l’opinió dels tècnics, la millora en el joc ha sigut notable, tant en el desenvolupament de joc com en la pressió al contrari. Els de La Safor van millorar i van ser superiors tant en el joc agrupat amb la davantera com en joc obert amb la línia de tres quarts. Cal destacar que diversos dels jugadors són novells i per a alguns ha sigut el seu primer partit, però la constància en l’entrenament i la passió pel joc els ha fet rendir a molt bon nivell.

Els del C.R. La Vila es van tornar a casa sense el tradicional Tercer Temps que ve juntament amb qualsevol partit de rugbi, ja que les normes sanitàries prohibeixen aquesta norma de socialització no escrita.

Fotografia cedida per Natxo Francés 

Articles relacionats