13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

L’equip de voleibol grauer a un pas de la final autonòmica

Victòria importantíssima de les jugadores del Grau de Gandia en el seu desplaçament a Castelló; on es disputava el partit d’anada dels encreuaments que donen accés a la fase d’ascens infantil a categoria preferent de la Comunitat Valenciana.

Les jugadores del Veles, van mostrar el perquè eren el millor equip del rànquing de la categoria zonal i amb un joc molt sòlid i segur, van aconseguir desfer-se del quadre del Vòlei Grau 2, per un parcial de 0-3 (8-25, 13-25 i 16-25) en 46 minuts de joc.

Malgrat que el resultat va ser contundent, el partit va ser, sens dubte, el més complicat del que va d’any. Les castellonenques van presentar algun reforç del seu primer equip infantil, que els va donar més consistència i va fer que hi haguera molta més continuïtat en el joc en general.

Les jugadores de Gandia, es van mostrar com un bloc molt sòlid i treballat, en el qual les deu jugadores desplaçades per al partit van participar en el mateix i van donar un nivell molt elevat.

Sens dubte, l’encert en el servei en el primer set va donar ales a l’equip grauer que va veure com el partit se li posava de cara molt prompte i sufocava així els intents de remuntada de l’equip de Castelló.

Ara la pista Paola Martínez del Joan XXIII, es vestirà de gala per al partit més important de la seua curta història (dissabte 15 maig a les 11.00 h), en el qual a les jugadores del voleibol del Joan XXIII només els farà falta guanyar un joc, per a aconseguir accedir a la seua primera fase final en la qual estarà en joc el títol autonòmic i dues places d’ascens per a la categoria preferent.

Fotografia: L’equip grauer amb el seu segon equipament. Dalt: David Arroyo (assistent), PeevaJoanna, Belen, Nerea Benavent, Daniela, Claudia (Ximo Borràs, 1r entrenador).

Baix: Natàlia, Marta, Nerea Rodríguez, TianEnzo Borràs (mascota) i Joaquín Borrás (2n entrenador).

Articles relacionats