El concert de Paco Ibáñez a Bellreguard tanca el festival BarnaSants d’enguany

• El municipi ha estat enguany una de les tres seus valencianes, junt amb les ciutats de València i Alcoi, del projecte cultural en xarxa que es desenvolupa a Catalunya, Illes Balears i País Valencià

Bellreguard gaudeix novament enguany del privilegi de ser, junt amb les ciutats de València i Alcoi, una de les tres seus valencianes del festival cultural en xarxa BarnaSants, que es desenvolupa a Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Tindrà, a més, l’honor de tancar-ho, amb un concert de primer orde. El pròxim 1 de maig la Casa de Cultura de Bellreguard acull la cloenda del BarnaSants amb un recital de Paco Ibáñez.

El concert s’avança finalment a les 19 hores per tal de complir amb les limitacions horàries que imposa la crisi sanitària. Els interessats en assistir-hi poden adquirir les seues entrades a la botiga de web de l’Ajuntament de Bellreguard: clic ací 

El de Paco Ibáñez és el tercer dels concerts d’aquesta edició del BarnaSants a Bellreguard. Prèviament el festival itinerant va fer altres dos parades al poble. Amb Montse Castellà el 13 de març; i amb Joan Isaac i Carme Sansa, el 17 d’abril.

El concert de Paco Ibáñez servirà també, tractant-se de l’1 de maig, “per a reivindicar els drets dels treballadors i treballadores amb la presència d’un artista que és un activista de la lluita obrera i de la cultura popular”, segons explica el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

Et Pot Interessar