10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

L’equip de voleibol de Piles lluità de valent enfront els equips d’Alacant

 

 

– Gloriamar Volei Piles va competir de valent enfront dels potents equips d’Alacant

– El dissabte Gloriamar Volei Piles planta cara fins a l’últim moment i el diumenge l’equip de Piles ha fet un gran partit contra Racing Sant Joan.

El partit va començar amb molta igualtat, i el joc era de constants intercanvis entre els dos equips, així ha arribat fins al 12-12 al marcador, a partir d’aquest moment l’equip de Sant Joan ha decantat el set, gràcies a una alta efectivitat amb la treta de servei.

En el segon set l’equip piler ha anat per baix al marcador en tot moment i no ha pogut contrarestar la solidesa del joc de les alacantines.

Al tercer set va haver-hi un capgirell i Piles ha dominat el joc, situant-se 16-11 a favor seu. Però el rival ha reaccionat i igualat el marcador a 17-17. Des d’aquest moment els dos equips han jugat un vibrant final de set on s’ha imposat Sant Joan per 26-28. A la fi el resultat ha sigut de 0-3 (12-25,12-25,26-28).

Pel que fa al partit de diumenge, l’equip de Gloriamar Volei Piles s’enfrontava a l’últim equip Alacantí del grup que li faltava per conéixer. Els dos equips arribaven a la jornada de diumenge amb el tercer lloc del grup en joc.

Santa Pola, amb la majoria de jugadores de segon any, ha demostrat una gran solidesa en el seu joc, i amb una treta molt constant no ha deixat que Piles s’enganxara al partit.

L’equip Piler ha lluitat de valent en els tres sets, però l’esforç ha sigut insuficient per contrarestar el bon joc de l’equip de Santa Pola que a la fi s’ha imposat per 0-3 (7-25, 14-25,12-25)

El cos tècnic ha assenyalat que “estem molt satisfets del rendiment de l’equip, i tot i les dos derrotes d’aquest cap de setmana, l’equip ha demostrat que és capaç de competir contra equips de molt de nivell”.

Articles relacionats