10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Lorena Figueras campiona del Món de Pàdel visita l’Ajuntament de Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; el vicealcalde, Josep Alandete i el regidor Salvador Gregori han rebut aquest matí al despatx d’alcaldia Lorena Figueres, recentment proclamada campiona del Món de Pàdel en la categoria Veteranes amb la selecció Espanyola al campionat que es va celebrar a la ciutat de Las Vegas (EUA).

L’alcalde ha felicitat a Lorena de la qual ha afirmat que és “profeta en la seua terra” i ha incidit que “continuarem reconeixent els nostres ciutadans més significats. En el cas de Lorena encara té més valor per al moment que viu l’esport femení i per la trajectòria que l’avala”.

Prieto també va destacar que aquest tipus d’èxits esportius projecten la ciutat i la posicionen com a referència en matèria de l’esport a l’hora que es dona suport a totes les disciplines esportives.

Per part seua, Lorena Figueres ha agraït la recepció i ha explicat que es tractava de l’únic títol que faltava al seu palmarés després de ser campiona de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i d’Europa. “El mèrit ha estat ser seleccionada en un equip que partia com a favorit i poder compartir pista amb Iziar Montes, per mi, la millor jugadora espanyola de tots els temps”.

Articles relacionats