18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’equip de trail del Club Atletisme Gandia deixa la seua empremta al Campionat d’Espanya

L’equip de trail del C.A. Gandia Alpesa, amb Arcadi Margarit al capdavant, es va desplaçar el passat cap de setmana fins a Lloret de Mar per a competir en el Campionat d’Espanya de Trail Running -distància curta-.

Fins a 6 atletes blaus es van donar cita, destacant la magnífica 5a posició en la categoria absoluta per a Adrian Ivars, pelant fins al final per una plaça en el podi. L’atleta del C.A. Gandia Alpesa, que venia de guanyar la prova curta de la Rebentada Trail del Pas (La Palma) i d’obtindre una cinquena posició en el Campionat d’Espanya de Pujada Vertical, es posiciona després d’aquest resultat com un atleta a tindre molt en compte en què resta de temporada.

La resta d’atletes van completar una fantàstica carrera amb William Aveiro (30é), David Morcillo (89é), Jose Mañez (146é) i finalitzant en una quarta posició de la categoria M55, Santi Villacañas (203é) i Jordi Arlandis (221é).

Amb aquests resultats individuals, l’equip masculí de trail del C.A. GANDIA ALPESA, va aconseguir una històrica sisena posició per clubs a poc més de 4 del tercer calaix del podi, en la seua primera participació com a club en un Campionat d’Espanya de Trail Running de clubs.

El trail es una modalitat que va fent pas en el món de l’atletisme i el C.A. GANDIA ALPESA ha sigut capaç en el seu segon any de tindre 40 llicències de la modalitat de Trail Running.

Articles relacionats