18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Rafelcofer acollirà la Trobada juvenil de participació: ‘Reivindicant els drets de la joventut’

El pròxim dijous 27 d’abril Rafelcofer acollirà la Trobada juvenil de participació: “Reivindicant els drets de la joventut”, organitzat per EAPN-ES en col·laboració amb la seua xarxa territorial EAPN CV – Xarxa per la Inclusió.

La trobada se celebrarà en l’Auditori de Rafelcofer (C/ d’Ausiàs March, 8) en horari de 9.30 h a 14 h gràcies a les gestions i col·laboració del CDR-La Safor, entitat integrant d’EAPN CV. Ja han confirmat la seua intervenció representants de Joves d’Esquerra Unida, Joves Socialistes, Rebeldia (Podem), Joves PV-Compromís i Som Joves Compromís. També hem convidat a les recentment estrenades presidències del Consell de la Joventut d’Espanya i del Consell Valencià de la Joventut.

Les entitats que componen EAPN treballen per a fer costat a les persones en situació de vulnerabilitat. Aquesta trobada es dirigeix precisament a joves que es troben en situació de gran vulnerabilitat, perquè, com a resultat concret, puguen fer sentir la seua veu davant representants de les institucions públiques, decisors/es polítics/ques, persones expertes i altres actors socials.

La trobada pretén brindar un espai de diàleg en el qual els i les joves puguen debatre i reflexionar sobre els principals reptes als quals s’enfronten, formulant recomanacions i propostes que contribuïsquen a millorar les polítiques de joventut.

Promoure la participació de la joventut en l’escenari polític i social implica creure en les seues capacitats i per reconéixer la seua condició de ciutadania activa. Passa, també, per tindre clar que amb la seua visió de les coses ens aporten noves perspectives que cal tindre en compte i valorar.

S’intentarà comprometre als i les representants juvenils dels diferents partits polítics participants en el fet que traslladen als seus respectius programes electorals algunes propostes plantejades pels i per les participants en la trobada.

Articles relacionats