17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

L’EQUIP DE BESIBOL TIGRES DE GANDIA VA DEDICAR LA SEUA VICTÒRIA Al XIQUET EDWARD

 

 

– Diumenge passat 19 de desembre, l’equip de beisbol TIGRES DE GANDIA va véncer el seu segon partit del Campionat Autonòmic davant d’un incòmode i difícil equip de GIGANTES DE VALÈNCIA.

El partit va començar amb un respectuós minut de silenci per part de tots dos equips i dels àrbitres de la contesa, pel xiquet Edward, recentment va morir quan estava entrenat al futbol.

Una vegada començat, molts van ser els dits que assenyalaven al cel cada vegada que s’aconseguia un Hit o una carrera en senyal de dedicatòria, imatge que ens omplia d’emoció als quals estàvem gaudint del partit.

Un partit que en la primera entrada, l’equip de la capital es va posar per davant, i que a partir de la segona entrada va ser l’equip gandià el que va marcar l’esdevindre del partit.

Una vegada més no es van jugar les 9 entrades que és el que dura un partit de beisbol, i tan sols es van jugar 7, perquè al final de la 7a, ja es van sobrepassar les 3 hores de partit que hi ha estipulat en els reglaments d’aquesta competició autonòmica, i acabant el partit ja quasi sense llum. Una altra vegada més es va veure la igualtat entre tots dos equips.

El resultat final va ser de GIGANTES DE VALÈNCIA 3 – TIGRES DE GANDIA 7.

Articles relacionats