9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Gandia impulsa la millora de les instal·lacions esportives de Beniopa

 

 

– Les instal·lacions esportives de Beniopa es milloraran amb una inversió de 119.000 euros

Lydia Morant, regidora d’Esports: “Els treballs permetran que aquest espai siga més polivalent i que puguen entrenar més col·lectius”

– Es repararan les goteres i tota la coberta de la pista, s’ajuntaran totes les unions del que és la part del paviment i es posarà un sol nou. També es farà un tancament perimetral.

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat aquest matí la millora de la pista poliesportiva de Beniopa, amb una inversió de 119.000 euros.

“És una actuació prou ambiciosa i esperem que també puga resoldre els problemes que tenim a l’hora de gestionar i distribuir els espais i donar una millor alternativa a tots els clubs, ja que tenim moltes sol·licituds en aquest tipus d’instal·lacions, a pavellons i pistes poliesportives”, ha manifestat Morant.

En aquesta obra que està realitzant Obraval, l’empresa adjudicatària que guanyà el concurs, es repararan les goteres i tota la coberta de la pista, s’ajuntaran totes les unions del que és la part del paviment i es posarà un sol de terrassa “perquè aquest espai siga més polivalent i permeta poder entrenar a més col·lectius”.

També es farà un tancament perimetral amb una tanca de tub galvanitzat amb diversos accessos a la pista i un bord perimetral que el delimite. “Això ens permetrà que aquest espai es puga utilitzar també pel Club d’Hoquei de Gandia”, ha destacat la regidora.

Articles relacionats