14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

L’equip “Candidatura Alícia Izquierdo” es presenta oficialment

 

 

• Les persones que concorreran al procés de primàries locals per a triar la candidata i els membres de la llista i que s’iniciarà el dimecres 8 de febrer

• Acompanyen la regidora: Esther Sapena; Daniel Muñoz; Rafa Ferrer; Raquel Esteve; Pere Sirerol o Benjamí Pérez. Combinen l’experiència municipal i l’activisme als moviments cívics de la ciutat

L’escenari triat per a la presentació oficial de l’equip de la “Candidatura Alícia Izquierdo” va ser un conegut bar del centre de la ciutat, on es van donar cita els militants, simpatitzants i amics de Compromís.

L’objectiu era compartir, d’una forma desenfada, la il·lusió per aquest nou projecte encapçalat per la regidora gandiana, acompanyada d’un equip de persones que combinen l’experiència municipal i l’activisme als moviments cívics de la ciutat.

Un projecte que pretén implementar la presència de Compromís i Més Gandia i liderar el govern de la ciutat. “Estem molt il·lusionats i engrescat davant l’oportunitat d’abastir una alternativa real que garantisca al cent per cent les polítiques transformadores de l’esquerra valencianista properes a les necessitats reals de les persones. Polítiques i accions de transició ecològica; feministes; de defensa de la nostra cultura, llengua i patrimoni; de respecte a la diversitat i la inclusió social de les persones més vulnerables. I, per descomptat, la reactivació econòmica dels sectors més castigats per les crisis que ens ha tocat viure els darrers anys”, ha declarat Izquierdo.

Així, un a un, Izquierdo va presentar les persones que l’acompanyen en aquest nou projecte: Esther Sapena; Daniel Muñoz; Rafa Ferrer; Raquel Esteve; Pere Sirerol o Benjamí Pérez.

El procés de primàries de Compromís per Gandia per a triar la candidatura local i els seus membres a la llista municipal tindrà lloc del 8 al 10 de febrer de forma telemàtica. Les votacions presencials seran l’11 de febrer en la mesa que habilitarà la coalició a la seua seu del carrer Tossal. El mateix dia 11, a partir de les 20.00 h, es donaran els resultats de les primàries, que seran proclamats oficialment el 14 de febrer.

Articles relacionats