14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

Éxit del Porrat de Sant Antoni del Porquet a La Font d’En Carrós malgrat el mal oratge

– Amb el lema “El Porrat de les Cabudes i Cabuts”

Aquest any s’ha pogut gaudir del Porrat de Sant Antoni del Porquet amb el lema “El Porrat de les Cabudes i Cabuts” i amb aquest, es donava valor a la relació entre elements culturals que destaquen al porrat i les arrels del poble.

Una programació farcida d’activitats pensada per a gent de totes les edats i amb tots els gustos com les exposicions de Boixets i la dels “Scouts de la Font d’en Carròs”, animació i teatre de carrer, danses amb els Cabuts de la Font, tast de cerveses, sopars i dinars populars, concert del grup Glop’s Esponja, correfoc i espectacles de foc.

Cal destacar també,la II Concentració de Vehicles de motor del dissabte organitzada per la Comparsa Carròs o la tornada de les Boixeteres amb la XIX edició del diumenge, i com no, dels ja tradicionals actes religiosos, com la benedicció d’animals i l’encesa de la Foguera.

A més, de les diferents àrees com el Mercat Medieval, la Fira de Comerç Local, la Fira Gastronòmica o la Fira d’Atraccions. Malgrat les condicions meteorològiques del diumenge, va haver-hi bona participació en els actes que es van poder fer.

Des de l’Ajuntament de La Font, han agraït l’esforç i la col·laboració dels festers i veïnes i veïns del barri de Sant Antoni, treballadores i treballadors de l’Ajuntament, la Parròquia, les empreses de comerç local i associacions, les comparses la badà i Carros, als Tabaleters i Dolçainers de la Font, l’associació de Fils i Boixets, els Quintos 2023, l’associació Cabuts per la Festa i a totes les veïnes i veïns de la Font d’en Carròs.

Articles relacionats