19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

L’equip aleví femení de voleibol del CEIP Joan XXIII es proclama campió Provincial 

 

L’equip aleví femení del CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia, es va proclamar campió de València després de véncer en les finals provincials celebrades dissabte passat 28 en el col·legi Puresa de Maria de València. 

Unes finals en les quals l’equip de segon any del Grau havia accedit després d’haver aconseguit les finals de les dues jornades classificatòries prèvies disputades en Benicalap i en el mateix centre Joan XXIII del Grau de Gandia i aconseguir quedar primer en classificació prèvia.

Amb tot això, el dissabte es va poder gaudir de voleibol de gran nivell entre els quatre equips finalistes classificats; CV Gandia, Escolàpies Gandia , Claret Xàtiva i l’equip grauer. L’equip els quals van mostrar tant en la lligueta prèvia com en les mateixes semifinals; que qualsevol equip podia alçar-se amb el títol de millor equip de València.

Finalment, van ser les xiques del grau les que es van proclamar campiones després de superar en una difícil semifinal al CV Gandia remuntant un set en contra i marcador advers a la meitat del segon i aconseguint posteriorment el passe a la gran final on va desenvolupar un gran joc contra el Claret de Xàtiva al qual van véncer per 2-0.

Des del club han manifestat que “volen felicitar a les jugadores, Megan , NayalaJulia, Belen, Mar, Nerea, Tamara, Emma, Candela, Lola, Daniela i Anastàsia i agrair el suport novament als dos centres educatius del Grau i als patrocinadors que ens ajuden a fer això possible”.

Articles relacionats