21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

L’Encontre va a la manifestació per un finançament digne

– El finançament és desenvolupament industrial, i la indústria són llocs de treball, per això l’Encontre assistirà a la manifestació del 20 de novembre a les 18 h.

Reduir l’atur i generar una terra d’oportunitats depén directament del nostre teixit empresarial i industrial. Les arques públiques ben gestionades, aconsegueixen un desenvolupament en infraestructures estratègiques que capaciten a les nostres empreses a produir i exportar productes.

La inversió en I+D+i, provoca que aquests productes siguen únics en el món; si vols un Apple, has de comprar un Apple, si vols un Mercedes, has de comprar un Mercedes, ningú més el pot vendre, així que tens un volum de mercat assegurat.

Generar energia barata, redueix el cost de producció dels productes i pot augmentar els beneficis i ser més competitiu.

Com més beneficis del teixit empresarial, major és el PIB i més es pot invertir en Benestar Social, en Sanitat, Educació, Seguretat… i per descomptat reinvertir de nou en infraestructures.

Però les arques públiques valencianes, no les gestionem els valencians, sinó que és l’Estat el que decideix, per pactes polítics, quan li correspon a cadascun. Cada vegada ens retornen menys dels impostos que paguem, cada vegada donen més a altres territoris que hipòcritament diuen que “els roben”.

Aquesta falta de retorn econòmic està ocasionant un greuge i una desceleració econòmica valenciana a les mans de l’Estat i en benefici d’uns altres. Però per a major indignació els gestors que tenim els valencians, a més malgasten els nostres recursos, creant xarxes clientelistes, entramats associatius que ataquen nostre orgull com a poble i per tant ens fan servils i complaents davant el robatori del nostre patrimoni i del nostre futur.

És moment de lEncontre, és el moment de recuperar el nostre futur.

Article d’opinió del Coordinador de L’Encontre Joan Carles Puchalt

 

Articles relacionats