13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

L’empresari gandià Agustín Gómez, premi Millor Hoteler pel portal Ruralka

Agustín Gómez, de 37 anys, director de La Gastrocasa, ha aconseguit el premi Millor Hoteler 2018 concedit pel portal Ruralka Hoteles con encanto. El lliurament del reconeixement s’ha realitzat este 23 de gener a Madrid amb motiu de la Fira Internacional de Turisme, Fitur.

Agustín Gómez estava entre els cinc nomenats al premi. L’empresari ja va rebre de l’Ajuntament de Gandia en la I Gala del Turisme el Premi a la trajectòria, Innovació i qualitat, i altres guardons com ara el Premi FAES a la Innovació 2017. El seu establiment, La Gastrocasa, és el primer hotel d’Espanya certificat amb Intel·ligència Turística.

La Gastrocosa és un xicotet hotel amb encant sols per a adults situat a la  platja de Gandia, que ja va estar nominat per Ruralka a l’any 2017 en la categoria de Millor Hotel Gastronòmic, un premi que finalment no va aconseguir. Agustín Gómez és diplomat en Turisme per la Universitat Politècnica de València en el Campus de Gandia, Màster en Direcció d’Empreses Turístiques en la UPV y Màster en gestió estratègica de destinacions turístiques per la (UOC) Universitat Oberta de Catalunya. Després d’uns anys treballant en diversos àmbits del sector turístic, va decidir en 2015, juntament amb la seua família, llançar-se a un projecte més personal, La Gastrocasa, una casa familiar reconvertida en hotel amb encant. A més, en 2008 va ser un dels impulsors de la ruta gastronòmica Destapa’t. En estos últims quatre anys no ha deixat de treballar en cap moment i ha sabut posicionar-se com un dels millors hotels d’Espanya.

Gómez ha agraït al portal Ruralka Hoteles con encanto la distinció, perquè han tingut en compte “el treball que venim realitzant aquests quatre anys, en els quals hem posat en valor la nostra de forma de fer les coses, el nostre territori i entorn, basant-nos sobretot en un concepte d’hotel rural en la platja, una de les nostres singularitats, juntament accions com ser l’únic hotel certificat en Intel·ligència Turística, la nostra aposta per la gastronomia com a element diferenciador d’altres hotels, etc…”.

Articles relacionats