13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Les exregidores socialistes de Vilallonga concorreran a les eleccions amb la candidatura Fer Poble

Les regidores no adscrites de Vilallonga Alicia Gomis Ribes i Lidia Reig Adrian, ex representants del PSPV, han anunciat que concorreran a les eleccions municipals de maig amb una candidatura anomenada Fer Poble, la marca que han fet servir fins ara per a difondre la seua acció política. La fòrmula serà l’agrupació d’electors, amb caràcter independent i al marge de les actuals formacions polítiques. Gomis i Reig formaven part de la candidatura del PSPV en 2015 i a les poques setmanes de l’inici del mandat van abandonar el grup per discrepàncies amb l’alcalde, Enrique Llorca. 

Així ho han anunciat les dues regidores després de denunciar que l’alcalde, Enrique Llorca, no ha convocat el ple ordinari corresponent al mes de gener de 2019, amb el que s’ha infringit el propi acord del ple sobre la periodicitat de sessions, que assenyala l’obligació de celebrar le ordinari l’últim dimarts de cada dos mesos.
“A Vilallonga, ens trobem amb Plens sense contingut, sense idees, ni projectes, sense res que oferir, fruit de la feblesa política d’aquest equip de govern. Però almenys, haurien de donar la cara davant dels veïns com la Llei els obliga i celebrar el ple ordinari dins del termini i en la forma escaient: l’últim dimarts de cada dos mesos com han demanat aquestes regidores per registre d’entrada el dia 28 de gener en veure que no ens ha arribat la convocatòria”, afirmen les regidores no adscrites en una nota. 
És la segona vegada que es produeix aquesta circumstància, després que l’lcalde no convocara el ple ordinari de maig de 2018

Articles relacionats