19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

L’edició del torneig Futures ATP Orysol de Gandia serà més internacional que mai

El jugador suís Dominic Stricker és de moment el millor tenista inscrit en el torneig Futures ATP Orysol de Gandia dotat amb 25.000 dòlars en premis i que començara el pròxim 17 de juliol.

Stricker número 293 del rànquing mundial de l’ATP té com a millor resultat enguany el títol que va aconseguir en el Futures de Lugano, com a segon cap de sèrie estarà el belga Loris de Loere número 303 del món, mentre que el tercer favorit seria l’espanyol Javier Barranco amb el número 335 del rànquing ATP.

Hi ha inscrits nombrosos tenistes de mig món i de moment només hi ha tres espanyols en el quadre final a part de Barranco, també estaran Eduardo Esteve i Álvaro López.

Entre els inscrits es troba el nord-americà Emilio Nava número 439 que enguany ha guanyat el Futures de La Nucia a més de superar la fase prèvia del màster 1000 de Miami. El pupil de Juan Carlos Ferrero ha ascendit enguany prop de 300 llocs en el rànquing mundial.

Entre els reserves es troba l’italià Jacopo Berrettini, germà del top-ten mundial Mateo Berrettini. Sens dubte seria una de les grans atraccions del quadre final i està a un sol pas d’entrar en la fase final.

Sense cap dubte serà un dels tornejos Orysol més internacional dels més de 40 anys d’història. La pandèmia ha propiciat la cancel·lació de molts tornejos i això comporta que molts jugadors viatgen fins on siga per a continuar sumant punts. El quadre de la fase prèvia tindrà a 64 jugadors i el quadre final serà de 32 tenistes.

Articles relacionats