L’AVT ELABORARÀ UN INFORME DE CONCLUSIONS AMB LES IDEES APORTAES EN LA JORNADA «DESTINACIÓ TURÍSTICA GANDIA»

El CdT l’Alqueria del Duc va acollir ahir, la I Jornada Destinació Turística de Gandia van participar com a ponents l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, representants de l’Agència Valenciana de Turisme, la UPV i de l’Associació Empresarial Hotelera de Gandia i la Safor (AEHGS).

En la trobada van participar prop de 50 persones relacionades amb el sector turístic entre empresaris i membres de diferents organismes.

 

Es tracta d’una nova iniciativa de l’Ajuntament de Gandia que s’emmarca dins el projecte de transversalitat a l’hora de planificar el model turístic de la ciutat i que pretén impulsar la col•laboració publico privada per desenvolupar el sector en nous àmbits que permeten diversificar l’oferta de la ciutat més enllà del sol i platja, tal com van demanar els empresaris durant la celebració de la i Taula de Turisme de la ciutat.

Finalitzada la reunió, es va arribar al compromís d’elaborar un informe de conclusions per part de l’Agència Valenciana de Turisme que serà utilitzat per abordar de forma concreta i tècnica les diferents idees que van sorgir durant la trobada.

Et Pot Interessar