21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

L’atleta Rosa Lara del C.A. Gandia participarà en el Mundial de Trail Running d’Innsbruck

L’atleta pertany a l’equip de Trail del C.A. Gandia Alpesa, Rosa Lara Feliu, ha sigut seleccionada per a participar en el Mundial de Trail Running que se celebrarà a la vall del Tirol austríac. L’atleta natural de Gata de Gorgos, viatjarà al costat de l’equip espanyol de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme cap a la ciutat d’Innsbruck per a competir en la distància Ultra (85 km i 5.500+) al costat de la resta d’atletes del combinat espanyol.

Aquesta segona edició del mundial unificat de Trail Running, serà el debut de l’atleta ‘Blava’ en un gran campionat i el premi a una magnífica temporada destacant la medalla de bronze del passat mes d’Abril en el Campionat d’Espanya d’Ultra Trail que es va disputar a l’illa de la Palma.

L’atleta entrenada pel responsable de l’equip de Trail gandià, Arcadi Margarit, es troba immersa en la preparació per a aquest campionat que tindrà lloc del 6 al 10 de juny.

De nou, un atleta del C.A Gandia Alpesa, serà present en tot un Mundial absolut d’atletisme després de la participació de Quique Llopis l’any passat en Oregon.

Articles relacionats